Services

   

   

  De Batterij Specialist BV geeft u veel Energie Apparaten die voorzien zijn van accu's of batterijen werken alleen goed met een goede accu of batterij. Wij controleren, verzorgen en onderhouden uw accu's. Wij zorgen er zo voor dat uw apparaten altijd inzetbaar blijven en optimaal werken. Wij verkopen bijna elk type accu en batterij, waarbij u ook de keuze heeft in verschillende kwaliteiten.

   

   

  Accu's controleren
  Wij controleren de laadtoestand en duurzaamheid van uw accu. We kunnen u direct advies geven over de accucellen of ze geladen cq. vervangen moeten worden.

   

  Defecte accu's vervangen
  Defecte accucellen worden eenvoudig vervangen. Daarbij heeft u de keus uit goedkope standaard accucellen tot topkwaliteit accu's.
  Wij vervullen uw wens!

   

  Accu's tunen
  Wanneer u niet tevreden bent over de prestatie van uw accu, kunnen we deze vervangen door een hogere vermogen kwaliteitsaccu. Dit betekent meer comfort voor u en langer gebruik van uw apparaat.

   

  Speciale accu's op maat gemaakt
  Wij leveren persoonlijke, speciale accu's voor elk gewenste afmeting en met de benodigde kwaliteitskeurmerken.

   

  Accu's laden
  Naar wens laden we uw accu voor de uitlevering met een speciale lader, zodat u deze gelijk kunt gebruiken

   

  Voor u persoonlijk!
  Wanneer u een speciaal accupack nodig hebt voor welk apparaat dan ook, bent u bij ons aan het goede adres. U geeft ons de afmetingen, de gewenste prestatiegegevens en het benodigde aantal. Wij leveren u dan persoonlijk, snel en goedkoop. Wij beschikken over uitstekende apparatuur om uw batterijpacks zelf samen te stellen.

   

   

  Uitgebreide testruimte

   

  Wij kunnen uw accu's en batterijen testen in onze eigen testruimte.Wij maken een complete uitdraai van deze test.